ללכת לאיבוד אחר הקול הפנימי
שמוביל
ואומר בבטחה
'לכי, ילדתי, זו הדרך'.
לחפש את השביל,
לרטוט,
להיבהל,
לבקש וודאות,
ולבסוף
לבחור
להישאר בערפל
עד שכל הנקודות יתחברו.
לימור לוי אוסמי, יוצרת האתר
לבלוג שלי
This post has 3 Simple Fields-fields attached.
Show fields.
Fieldgroup שדות מיוחדים - פוסטים - בצד
- Field מאת, type text, slug authorname
Use simple_fields_value('authorname')
.
- Field כתובת אתר - כתובת מלאה, כולל http://www, type text, slug authorurl
Use simple_fields_value('authorurl')
.
- Get all fields at once: use
simple_fields_value('authorname,authorurl')
.
Fieldgroup משפט הקדמה לפוסט
- Field משפט הקדמה לפוסט, type textarea, slug postprestatement
Use simple_fields_value('postprestatement')
.
אולי יעניין אותך לקרוא גם :
כל כך הייתי רוצה לכתוב כמו אנתרופולוגית או היסטוריונית או סוציולוגית המסתכלת מהצד על התופעה המודרנית הזאת, שבה לחוסר אהבה לילדים אין מקום, אבל לצערי אני לא. אני לא אנתרופולוגית, לא היסטוריונית לא חוקרת אובייקטיבית (יש בכלל דבר כזה ?). אני אמא. אמא שנמצאת 7 חודשים אחרי לידה, אמא שעייפה מוות לפעמים, שנופלת לפעמים, ששורדת לפעמים, שמתה להתרחק מהבית לפעמים, שאוהבת. לא לפעמים.
בלידות הבית הקודמות שלי לוויתי על ידי מיילדות בית (בכל לידה מיילדות אחרות), ובסופו של דבר בחרנו להיות מלווים בהריון וללדת במרכז לידה טבעי בפורייה "הלוחשות לתינוקות" של רותי ורוזי. הבחירה הייתה נהדרת. אך בסופו של דבר, ברגע "האמת", כשהחלו הצירים האמיתיים (שבוע לפני כן הייתה התחלה של "לידה" אך ללא התפתחות ,וכך תרגלנו על יבש את מהלך העניינים) , הבחירה הסופית הייתה שונה.
יש כמה ספרים הקשורים מאוד לרוח האתר ומאוד הייתי רוצה שתכתובנה עליהם ונפתח פינת ספרים הנוגעים לאמהות עצמן בתהליכי הפריון, הריון ולידה ואמהות.
אין צורך לכתוב כביקורת ספרותית 'רגילה', אלא לכתוב באופן כללי על הספר ובעיקר איך הספר פגש אתכן, מה עשה לכן לקרוא את הספר, אלו רגשות הוא עורר (כל רגש שעלה), לאילו מחשבות הוא לקח אתכן, אם הוא השפיע עליכן בצורה שהיא וגם, כמובן, ביקורת וחוסר הסכמה במידה וזה מה שעולה.
מקסים, יקירה.
תודה 🙂